Sunday, May 13, 2012

Sorry

Balik dari new zealand pun sudah... keluar dari hospital pun sudah....tapi still takde mood nak update blog yang dah bersawang ni.. insyallah bila idea tu datang aku update k....

4 comments:

Chibi Maruko said...

u dah sembuh betul ke belum, jaga diri elok elok ok, dan bila dah sembuh benar, me tunggu cita dari NZ tu.

Mie said...

Saya tunggu juga...

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

anakomak said...

chaiyok! chaiyok!
X sabar nak baca citer pengge,baraan ke NZ hehe